Kurban Bayramı Kutlamaları
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.
ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu ÖZ Hanedan Pide ve Kebap Salonu
UŞAK SERAMİK SAN. A.Ş.

Uşak'ta İlkbahar Coşkusu: Genç Fotoğrafçılar Ödüllerini Aldı

Uşak'ta İlkbahar Coşkusu: Genç Fotoğrafçılar Ödüllerini Aldı

Uşak'ta İlkbahar Coşkusu: Genç Fotoğrafçılar Ödüllerini Aldı
Uşak'ta İlkbahar Coşkusu: Genç Fotoğrafçılar Ödüllerini Aldı Ali Demir
Bu içerik 242 kez okundu.

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Uşak'ta İlkbahar Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı. İlkbaharın tüm renklerini objektiflerine yansıtan ortaokul öğrencileri arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmada 388 eser jüri tarafından titizlikle incelendi. Yarışmanın ortaokul kategorisinde Banaz Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Elif Deniz SARIOĞLU, il genelinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

Elif Deniz'in ödüle layık görülen eseri, Uşak'ın doğal güzelliklerini ve ilkbaharın canlı renklerini yansıtan bir kompozisyon oluşturdu. Genç fotoğrafçı, bu başarısını "Doğayı ve özellikle ilkbaharı çok seviyorum. Bu yarışma sayesinde hobimi gerçekleştirerek ilçemizi tanıtma fırsatı buldum." sözleriyle paylaştı.

Ayrıca, Mehmet Ali Çağdaş KAHRAMAN ve Beren KUTLU'nun eserleri de sergilenmeye hak kazandı. Her iki öğrenci de Uşak'ın doğal ve kültürel zenginliklerini farklı bakış açılarıyla ele alarak dikkat çekici işler ortaya koydu. Sergi, Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde sanatseverlerle buluştu.

Uşak Milli Eğitim Müdürü Halil YÜCEL, yarışma ile ilgili olarak, "Gençlerimizin sanatsal yeteneklerini ve doğaya olan duyarlılıklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın yaratıcılıklarını teşvik etmeyi ve onlara sanatın ve doğanın güzelliklerini daha yakından tanıma fırsatı sunmayı hedefliyoruz. Bundan sonra bu tarzda etkinliklere daha fazla yer vermeyi düşünüyoruz" dedi.

Sergi, 14-17 Mayıs tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde ziyarete açık olup ve tüm sanatseverler davetlidir.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın  Kokreçte Yenir
Banazda Kuzu Kokoreç Yalçın Kokreçte Yenir
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon
Tarihi Eser Kaçakçıları'na Uşak Jandarmasından Operasyon