Yeni Tapu Müdürü

Yeni Tapu Müdürü

Yeni Tapu Müdürü

BANAZ - 2018-09-28 21:14:40 Bu içerik 1954 kez okundu.

Banaz Güncel Haber Sitesi olarak Banazda göreve yeni atanan Tapu Müdürü İsmail Şahin’i ziyarette bulunduk.Ziyarete gittiğimizde oda kapısının  açık olduğunu gördük,,Müdür Bey, kapısının her zaman her vatandaşa açık olduğunu aynı zamanda personele ve vatandaşa zaman zaman yardımcı olmak amacıyla kapısını açık tuttuğunu belirtti ve güler yüzle bizi karşıladı.

                       TAPU MÜDÜRÜ İSMAİL ŞAHİN’İN ÖZ GEÇMİŞİ

            1976 Isparta doğumlu olup Afyon Kocutepe Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat Bölümünden 1998 de mezun oldu. 1998-2005 yıllarında 7 Yıl Antalya Defterdarlığında çalıştı. 2005 yılında özel sektöre geçerek 2005-2007 tarihlerinde Serbest Muhesebeci Mali Müşavirlik Stajını tamamladı. Bu arada Antalya’da özel Sektörde Muhasebe Finans Müdürlüğü vb. işlerde çalıştı. 2008’ de kamuya dönerek Isparta, Çanakkale ve İzmir’de Tapu Müdür Yardımcılığı ve Müdür Vekilliği yaptı. 2016 ‘da Adana Aladağ’a müdür olarak atandı 2018 Temmuz’unda Banaz İlçesine naklen atandı. Halen burada görev  yapmaktadır. Sermaye Piyasaları, Temel Düzey Lisansı Sermaye Piyasaları Gayrimenkul değerleme Lisansı bulunmakta. Temel İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır. 

    Tapu Müdürü İsmail Şahin çalışmaları hakkında sitemize şu açıklamalarda bulundu: 

“Tapu Müdürlüğünü, Genel Müdürlüğümüzün vizyonu doğrultusunda daha modern teknolojik bir konuma getirmeye çalışacağız. Banaz halkı içten ve doğal, bizim yöremizin insanı, burada görev yapmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah uzun yıllar huzur içinde elimizden geldiğince Banazlı vatandaşlarımıza hizmet vermeyi dilerim.”dedi.

 Banaz Güncel Haber Sitesi olarak Tapu Müdürü İsmail Şahin’e başarılar dileriz.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER